Elolvastam és elfogadom
az adatvédelmi nyilatkozatot

Emelőgép bérlés


Budafer Hungary Zrt. folyamatosan bővíti kínálatát, hogy modern és széleskörű választékot tegyen elérhetővé ügyfelei számára. Célunk, hogy a lehető legtöbb emelési feladatra megoldást tudjunk nyújtani. Kínálatunkban már a Zoomlion, Unic, Manitou, Magni eszközei is megtalálhatóak. Partneri kapcsolatok segítsége által folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, hogy a lehető legmodernebb technológiával segítsük elő a gyorsabb és sikeresebb munkavégzést. Emelőgépeink szakmai tapasztalattal rendelkező gépkezelőkkel is igénybe vehetőek.

2022-ben cégünk kínálata minidarukkal bővült. A UNIC eszközei felbecsülhetetlen munkagépeknek bizonyulnak számos iparágban, beleértve az üvegezést, az építkezést, a közműveket, csarnoképítést és a vasúti ágazatokat szerte a világon. Bérelhető UNIC pókdaruink kitűnő megoldást kínálnak az összetettebb emelési projektekhez és a korlátozott vagy a szűk hozzáférésű területeken végzett munkafolyamatokhoz.

A Manitou teleszkópos rakodó nagyszerű megoldást nyújt építőipari, és mezőgazdasági munkálatokhoz egyaránt. Bérelhető gépeinkkel eredményes munkavégzést kínálunk ügyfeleinek számára a rakodó-, emelő- és földmunkaágazatokban. Könnyítse meg Ön is munkafolyamatait professzionális gépeinkkel.

Magni RTH 6.25 modellünk a lejtős és egyenetlen talajon is képes 6000 kg anyagmozgatásra. A kitalpalóknak köszönhetően a biztos 25 méter magasságban történő gémvezérlés szinte garantált.

A kínai központú Zoomlion világszinten is kiemelt figyelmet fordít a technológiai fejlődésre, így gépeivel modern megoldást tudunk nyújtani számos emelési folyamathoz. Gépparkunk választékában megtalálhatóak Zoomlion ollós emelők, karos emelők, melyek nagyban segítik az építkezési vagy raktári munkák eredményes végrehajtását. Gyalogkíséretű, vezetőállásos raklapemelőink, targoncáink, karos és ollós emelőink elektromos, dízel és LPG változatban is bérelhetőek.

Mindemellett Kína egyik legnagyobb nehézgépgyártója tökéletes lehetőséget nyújt a komplexebb, bonyolultabb emelési feladatok elvégzéséhez.

Jelenleg több emelőgépünk raktárról is elérhető!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet eszközeink teljesítőképességéről!


Kérdés esetén keresse kollégáinkat bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 (30) 150 1000

KERESSEN MINKET!

Adja meg elérhetőségeit a lenti űrlap kitöltésével vagy hívjon minket a +36 1 99 888 99 telefonszámon!

Iroda

2051 Biatorbágy, Bánki Donát út 6. LogiCube Ipari Park


Raktár 1:

1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5.


Raktár 2:

7200 Dombovár, Köztársaság u. 15.


Email: office@budafer.hu

Telefonszám: +36 1 99 888 99Feliratkozom a hírlevélre.
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.