Elolvastam és elfogadom
az adatvédelmi nyilatkozatot

UNIC pókdaru bérlésA TWS Emelő és Anyagmozgató Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel kötött együttműködésünknek köszönhetően már pókdaruk is bérelhetőek tőlünk. Unic pókdaruink a belső emeléstől, a vízi és vasúti pálya karbantartásáig sokféle emelési helyzetben professzionális segítséget biztosítanak.
Jelenleg bérelhető Unic gépeink: URW 376, URW 547, URW 706

A mini, mégis hatalmas URW-376 UNIC pókdaru akár 2,9 tonnás terhek emelésére is képes.
376-es mini darunk hatrészes hidraulikus gémmel rendelkezik, amely 14,45 m maximális működési sugarat tesz lehetővé. Ez a közepes teherbírású pókdaru akár a fedélzeti kezelőülésből, akár távolról, távirányítóval vezérelhető, így rugalmasságot biztosít a kezelőknek, illetve lehetővé téve számukra, hogy a rakomány mögött vagy attól távolról dolgozzanak, ami jobb kilátást, biztonságos közelséget és a rakomány pontos elhelyezését tesz lehetővé.  

Az UNIC URW-547 eszközünk alapfelszereltsége 18,6 méteres maximális emelési magasságot és 4 tonnás emelési kapacitást kínál.
547-es modellünk stabilitásra figyelmeztető lámpákkal és biztonsági figyelmeztető riasztókkal ellátott elfordulás elleni védelmet is tartalmaz, amelyek mindegyike segít megelőzni a daru felborulásának kockázatát.

Az UNIC URW-706 pókdarunk 6 tonnás teherbírásával és 19,5 méter emelési magasságával az egyik legnagyobb teherbírású daru az UNIC sorozatban.
Az eszköz korlátozott helyen is alkalmas a munkavégzésre, kompaktsága remekül kihasználható. Az UNIC URW-706-hoz rádiós távirányító is tartozik, amely lehetővé teszi a rakomány mögött vagy attól távol végzett munkát, amely jobb láthatóságot, és biztonságot nyújt.
Extraként digitális funkcióként visszacsatolás és adatnaplózás is elérhető.

Az UNIC eszközei tökéletes, erőművek munkálataihoz, tetőtéri műveletekhez és bevásárlóközpontokban végzett munkálatokhoz.Kérdés esetén keresse kollégáinkat bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 (30) 150 1000

KERESSEN MINKET!

Adja meg elérhetőségeit a lenti űrlap kitöltésével vagy hívjon minket a +36 1 99 888 99 telefonszámon!

Iroda

2051 Biatorbágy, Bánki Donát út 6. LogiCube Ipari Park


Raktár 1:

1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5.


Raktár 2:

7200 Dombovár, Köztársaság u. 15.


Email: office@budafer.hu

Telefonszám: +36 1 99 888 99Feliratkozom a hírlevélre.
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.