Elolvastam és elfogadom
az adatvédelmi nyilatkozatot

Hírek

Rakodógép nem csak beltéri használatra! 🌤A jobb idő azt jelenti, hogy a kinti építési munkálatok is hamarosan elkezdődnek.MRT 2550 típusú teleszkópos rakodógépünk 21,40 méteres gémkinyúlással, és a gém 360 fokos folyamatos elforgatásával kedvelt eszköznek számít, a kültéri feladatok elvégzése során.Kezdje velünk kültéri emelési és építési tevékenységét


Béreljen eszközöket, biztos szervizháttérrel! ✅Kollégáink nagy figyelmet fordítanak munkagépeink karbantartására, emiatt bármely műszaki akadály megoldásában számíthat a szakmai segítségünkre. Bízzon emelőgépeink zavartalan működésében!


Válassza Zoomlion targoncáinkat a gyorsabb anyagmozgatáshoz! ⚡️Modern targoncáink pótolhatatlan eszközöknek számítanak a logisztikai feladatok elvégzésénél, hiszen kompakt kialakításuk, és gyorsaságuk lerövidítik a raktározási műveletek idejét.Tekintse meg targoncáink speciális jellemzőit, és kérjen tőlünk ajánlatot 👇


🎭 A február a farsangi mulatságok és a jelmezes bulik időszaka, amelyekre eszközeink is készen állnak. Díszvendégünk idén igazán magasra tette a mércét. ✨🤩


Nincs is szebb egy kiegyensúlyozott kapcsolatnál, ahol szinte csak pozitív energiákkal töltődünk. 🔋Növelje energiaszintjét eszközeinkkel és találja meg az emeléshez illő tökéletes társat!


Ismerje meg új Zoomlion ZS0812AC-Li típusú emelőgépünket!Eszközünk 10 m munkamagassággal és 450 kg kapacitással támogatja az emelési projekteket.Bérlési lehetőségekért keresse kollégáinkat bizalommal!


Bővült emelőgép kínálatunk! 🥳Bérelhető mobildarunk nagyszerűen alkalmazható 120 tonna anyagmozgatást igénylő építési területen.Az eszköz 66 méteres gémhosszúsága, illetve az egyszerű irányíthatóság lehetővé teszi a nehezebb emelési feladatok egyszerűbb megvalósítását.Tekintse meg katalógusunkat és kérjen ajánlatot új eszközünkre! 


A Budafer Csoport munkatársai nevében kívánunk minden kedves partnerünknek kellemes Karácsonyi Ünnepeket! 🎄✨Az Ünnepi időszakot csapatunk december 21-e és január 3-a között családjával, barátaival töltik, azonban január 4-től kipihenve várják partnereink érdeklődését.


Új szervizautó a Budafernél. Többéves tapasztalattal rendelkező szervizes kollégáink folyamatos figyelemmel kísérik gépeink működését.Tapasztalja meg Ön is kimagasló teljesítményű eszközeinket! 


Bővült gépparkunk kínálata!🤩Ismerje meg új  Zoomlion ZA20JERT-Li típusú emelőgépünk előnyeit 👇